Szürke tőkehal mediterrán panírral

  • Hivatkozás másolása a vágólapra
Szürke tőkehal mediterrán panírral main image
Kapcsolódó termék:
Crisp
Fedezz fel
Képesség
Könnyű
Elkészítési idő
20 Perc
Főzési idő
Chef plus: 11 perc
Hány főre
4 fő
Finom szürke tőkehal, amely az innovatív Crisp Fry sütésnek köszönhetően a tetején ízletesen ropogós, miközben a belseje szaftos marad.
Szürke tőkehal mediterrán panírral ingredients
Pescetárius
Mindenevő

Hozzávalók

  • Szürke tőkehal filé 500 g
  • Kenyérmorzsa 200 g
  • Petrezselyem 2 levél
  • Majoranna 2 levél
  • Bazsalikom 2 levél
  • Citrom 1
  • Kakukkfű 2 levél
  • Fokhagyma 1 gerezd
  • Extra szűz olívaolaj 4 kanálnyi
  • egy csipet
  • Fehér bors egy csipet

Lépések

1. Aprítsa fel az összes fűszernövényt, fokhagymát és citromhéjat, és tegye egy tálba a zsemlemorzsával együtt.
2. Adjunk hozzá olajat, sót és borsot.
3. Vágja a szürke tőkehalat körülbelül 1 ujjnyi vastag darabokra, amelyeket ezután mártsa zsemlemorzsába, és nyomkodja meg, hogy a bevonat biztosan megtapadjon.
4. Tegye a filéket a speciális Crisp tányérra.
5. Tegye a Crisp tányért a mikrohullámú sütőbe, válassza a Fry Crisp lehetőséget, és állítsa be a sütési időt 13 percre.
6. Ha megsült, tálaljuk a maradék fűszernövényekkel és olajjal elkevert krémes mártogatósokkal, és díszítsük ehető virágokkal.
Crisp

Kapcsolódó termék:

Crisp

A Crisp funkció használatával valódi pirítástáll rendelkezésére.

Vonatkozó receptek