Whirlpool gőzsütővel főzött színes focaccia

  • Hivatkozás másolása a vágólapra
Whirlpool gőzsütővel főzött színes focaccia main image
Kapcsolódó termék:
SteamSense
Fedezz fel
Képesség
Könnyű
Elkészítési idő
20 perc
120 perc kelesztési idő
Főzési idő
25 Perc
Hány főre
4 fő
Színes alapanyagokból készült recept a boldogság és a jó hangulat ünneplésére.
Whirlpool gőzsütővel főzött színes focaccia ingredients
Pescetárius
Mindenevő

Hozzávalók

  • Kenyérliszt 300 g
  • Joghurt 50 g
  • Sörélesztő (szárított) 10 g
  • Kardamom 1 teáskanál
  • Extra szűz olívaolaj 20 ml
  • Csapvíz 230 ml
  • Baba kaliforniai paprika 100 g
  • Sárga koktélparadicsom 150 g
  • Füstölt lazac 100 g
  • Krémsajt 50 g
  • Rakétasaláta 50 g
  • Tengeri só egy csipetnyi
Whirlpool gőzsütővel főzött színes focaccia - video cover

Lépések

1. Tegye egy tálba a lisztet, majd adja hozzá az élesztőt, a joghurtot, a sót és az olajat.
2. A kardamomot az ujjainkkal morzsoljuk össze, és adjuk hozzá a liszthez
3. Adjuk hozzá a vizet, és kanállal gyúrjuk össze
1. Whirlpool gőzsütővel főzött színes focaccia - step1
4. Fedjük le egy ruhával, és hagyjuk kelni körülbelül 2 órán keresztül
5. Ha kész, a tésztát olajozott sütőpapírral fóliázott tepsibe simítjuk.
6. Felezett sárga paradicsommal, babapaprikával és rozmaringgal díszítjük.
4. Whirlpool gőzsütővel főzött színes focaccia - step4
6. Whirlpool gőzsütővel főzött színes focaccia - step6
7. Helyezze a focacciát a sütőbe, és töltse fel vízzel a sütő tartályát
8. Válassza ki a 6. érzék funkciót, majd a Pizza/Pizza vékony/ Kerek lehetőséget, és állítsa a gőzszintet alacsonyra 25 percre
9. Ha kész, vágjuk szeletekre, és díszítsük krémsajttal, füstölt lazaccal és rakétasalátával
8. Whirlpool gőzsütővel főzött színes focaccia - step8
9a. Whirlpool gőzsütővel főzött színes focaccia - step9a
9b. Whirlpool gőzsütővel főzött színes focaccia - step9b
SteamSense

Kapcsolódó termék:

SteamSense

A SteamSense technológia lehetővé teszi, hogy ételeit gőz hozzáadásával készítse el. A gőz-sütésnek köszönhetően az ételek sütés közben megőrzik tápanyagtartalmukat, nem száradnak ki, de mégis finom, ízletes ropogós külsőt és lágy puha belső részt kapnak.

Vonatkozó receptek