Színes alapanyagokból készült recept a boldogság és a jó hangulat ünneplésére.
Pescetárius
Mindenevő
Hozzávalók
Kenyérliszt 300 g
Joghurt 50 g
Sörélesztő (szárított) 10 g
Kardamom 1 teáskanál
Extra szűz olívaolaj 20 ml
Csapvíz 230 ml
Baba kaliforniai paprika 100 g
Sárga koktélparadicsom 150 g
Füstölt lazac 100 g
Krémsajt 50 g
Rakétasaláta 50 g
Tengeri só egy csipetnyi
Lépések
1. Tegye egy tálba a lisztet, majd adja hozzá az élesztőt, a joghurtot, a sót és az olajat.
2. A kardamomot az ujjainkkal morzsoljuk össze, és adjuk hozzá a liszthez
3. Adjuk hozzá a vizet, és kanállal gyúrjuk össze
1.
4. Fedjük le egy ruhával, és hagyjuk kelni körülbelül 2 órán keresztül
5. Ha kész, a tésztát olajozott sütőpapírral fóliázott tepsibe simítjuk.
6. Felezett sárga paradicsommal, babapaprikával és rozmaringgal díszítjük.
4.
6.
7. Helyezze a focacciát a sütőbe, és töltse fel vízzel a sütő tartályát
8. Válassza ki a 6. érzék funkciót, majd a Pizza/Pizza vékony/ Kerek lehetőséget, és állítsa a gőzszintet alacsonyra 25 percre
9. Ha kész, vágjuk szeletekre, és díszítsük krémsajttal, füstölt lazaccal és rakétasalátával
8.
9a.
9b.
Kapcsolódó termék:
SteamSense
A SteamSense technológia lehetővé teszi, hogy ételeit gőz hozzáadásával készítse el. A gőz-sütésnek köszönhetően az ételek sütés közben megőrzik tápanyagtartalmukat, nem száradnak ki, de mégis finom, ízletes ropogós külsőt és lágy puha belső részt kapnak.