Whirlpool edénymelegítő fiók - WD 142/IXL

WD 142/IXL | 858788201110
Inox Inox

Whirlpool edénymelegítő fiók - WD 142/IXL

Ujjlenyomatmentes inox kivitel
Termosztátos vezérlés

Műszaki Adatok

Whirlpool beéípthető edénymelegítő fiók jellemzők: kiterjesztett kapacitás, akár 20 literig. Push-push mechanizmus, hogy anélkül nyithassa ki a fiókot, hogy fogantyút kellene használnia. Inox szín. Forradalmi iXelium nanotechnológiai kezelés, amely megvédi készülékét ujjlenyomatoktól, karcolásoktól és portól, tökéletes fényt biztosítva.

MŰSZAKI ADATOK

Készülék szélessége
594
Csomagolt készülék szélessége
650
Készülék mélysége
562
Csomagolt készülék mélysége
650
Készülék magassága
130
Csomagolt készülék magassága
210
Nettó tömeg (kg)
13.1
Bruttó tömeg (kg)
15.2
Áram/ Biztosíték (A)
1,7
Hálózati kábel hossza (cm)
110
Beépítési mélység
560
Minimum beépítési szélesség
0
Maximum beépítési szélesség
560
Minimum beépítési magasság
0
Maximum beépítési magasság
595
EAN kód
8003437212024
Kivitel
Beépíthető

ALAPTULAJDONSÁGOK

Belső világítás
Nem
Kávéscsészék maximális száma
80
Kezelési mód
Nyomógombos kezelés

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Program Chart

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.